Inginerie

Expertiză tehnică şi evaluare conducte, reţele de transport fluide

4.9/5 - (14 votes)

Societatea subiect din domeniul petrochimic

Reţea de conducte de transport produse chimice, petroliere şi gaz. Conductele şi accesoriile au depăşit durata de viaţă şi pe alocuri au probleme de funcţionare.
Acţionariatul societăţii trebuie să ia o decizie legată de viitorul acestor instalaţii tehnologice.

Practica uzuală

Se retehnologizează şi se repară întreaga reţea pentru aducerea la zi a acesteia. Se dezafectează instalaţiile, tronsoanele, branşamentelor, echipamentele şi se vând ca materiale recuperabile şi se refac traseele de instalaţii conform cerinţelor moderne pentru domeniul petrochimic.
De multe ori echipamentele din industrie pot avea durată de viaţă mai mare decât cea prevăzută în situaţiile financiar contabile, dezafectarea lor reprezenând o pierdere pentru companie.

Soluţia – expertizare şi evaluare Haintz Consulting

 

Înainte de luarea unei decizii interne este necesară efectuarea unei lucrări de expertizare tehnică a întregii reţele.
În urma lucrprii de expertizate va fi cunoscută starea tehnică reală a bunurilor deţinute de companie şi durata de viaţă rămasă a instalaţiilor.
După această etapă va fi efectuată şi evaluare bunurilor mobile, cu scopul de a cunoaşte valoarea actualizată de piaţă a reţelele şi echipamentelor aferente în concordanţă cu valoarea lucrărilor de dezafectare, reciclare şi ecologizare.
În funcţie de rezulatelor inspecţiilor, testelor şi încercărilor (distructive şi/sau nedistructive), vor fi indicate soluţii, direcţii şi valori.

Haintz Consulting, prin echipa de ingineri experţi tehnici şi experţi evaluatori, realizează lucrări de expertizare şi evaluare pentru bunuri mobile de tipul instalaţiilor tehnologice industriale.
Rapoartele de expertiză tehnică şi evaluare efectuate de Haintz Consulting sunt folosite pentru luarea deciziilor în etapele investiţiilor următoare.
expertizare echipament industrial, instalaţie carburant

Care sunt costurile lucrărilor de expertizare tehnică şi de evaluare ?

Pentru obţinerea cotaţiilor de preţ este necesară transmiterea către firma Haintz Consulting a descrierilor, planurilor şi documentaţiei necesare cuantificăriii volumului de muncă depus de ingineri.
Estimare de cost va fi însoţită şi de estimarea duratei de timp necesară efectuării inspecţiilor, măsurătorilor, testărilor şi încercărilor.

Pentru lucrările complexe, însoţite de documentaţie tehnică complexă firma va percepe onorariu pentru analiză documentaţie şi calcularea ofertelor de preţ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*