Casare mijloace fixe
evaluari,  Inginerie

Expertiza tehnica pentru casarea mijloacelor fixe

5/5 - (31 votes)

Mijloace fixe amortizate, propuse pentru casare

Mijloace fixe deţinute de societe, complet amortizate, unele sunt în stare foarte bună de funcţionare, altele au un grad mare de uzură sau sunt nefuncţionale.
Este dificil de stabilit care dintre ele vor fi păstrate sau cum vor fi utilizate.

Casare mijloace fixe
Haintz Expertizare tehnica in vederea casarii

Experti tehnici pentru casarea mijloacelor fixe

Unele sunt propuse pentru casare şi eventual pentru vânzarea ca materiale recuperabile.

În situaţii de incertitudine pentru contabili, pentru siguranţă, este necesar să se apeleze la un inginer, expert tehnic, autorizat.
Pentru calcularea duratelor de viata rămase, a uzurilor, a soluţiilor de remediere şi a valorilor, expertul tehnic va efectua inspectări pe teren, cercetări, studii, experimentări, încercări de laborator, relevee, evaluări şi analize.
Expertul tehnic va determina starea tehnică a mijloacelor fixe pentru evaluare capacităţilor acestora de satisfacere a cerinţelor din documentaţia de funcţionare.

 

Firma de expertize tehnice şi evaluări Haintz Consulting

Pentru servicii de expertizare tehnică şi evaluare a mijlocelor fixe recomand firma Haintz Consulting. Inginerii au o bogată experienţă în expertizarea tehnică şi evaluarea activelor de tipul mijloacelor fixe deţinute de societăţi.
Inginerii din cadrul societăţii sunt calificaţi pentru lucrări privind atât bunurile mobile cât şi construcţiile industriale sau civile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*