Evaluator autorizat ANEVAR
evaluari

Evaluatori autorizati masini, echipamente si autoturisme

5/5 - (6 votes)

Articol sustinut de firma de evaluare si expertizare Haintz Consulting Bucuresti.

 

Cand apelam la evaluatorii de masini, echipamente, utilaje sau autoturisme ?

Evaluatorii autorizati de bunuri mobile sunt utili de fiecare data cand avem nevoie de o opinie certificata asupra valorii, a starii si a calitatii bunurilor de tipul masinilor, echipamentelor tehnologice sau autoturismelor si autovehiculelor rutiere.

Cine sunt acesti evaluatori ?

Evaluatorii autorizati activeaza in cadrul societatilor de evaluare si sunt certificati ANEVAR pe domeniul evaluarii bunurilor mobile si pe Evaluarea intreprinderilor.

De ce avem nevoie de evaluatori autorizati ANEVAR ?

Evaluatorii autorizati ANEVAR sunt singurii specialisti care pot furniza opinii certificate legate de valoare, calitate si stare.
Raportul de evaluare a bunurilor mobile este semnat si stampilat de expertul evaluator cu stampila ANEVAR eliberata pe anul in curs..

Haintz Consulting  – Experti evaluatori, ingineri, experti tehnici

Pentru evaluarile de bunuri mobile, mai ales bunuri mobile specializate recomandam firma de evaluare Haintz Consulting Bucuresti.
Expertii evaluatori de la Haintz sunt autorizati ANEVAR pe domeniile urmatoare:

  • evaluarea intreprinderilor,
  • evaluarea bunurilor mobile,
  • evaluare proprietatilor imobiliare

Evaluarile de echipamente tehnologice, utilaje industriale, autovehicule si autoturisme sunt efectuate de ingineri autorizati in domeniul evaluarii bunurilor mobile si de catre ingineri experti tehnici.
Grupul Haintz beneficiaza de experienta unui colectiv experimentat in lucrari de evaluare si expertiza, inclusiv de specialisti din domeniul academic.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*