evaluari

Firme de evaluatori auto

Rate this post
I: Societatea noastra detine in parcul auto un numar de autoturisme Renault, Nissan, Volkswagen care au depasit varsta de 15 ani si nu mai sunt in stare de functionare.
Autoturismele au fost vandalizate iar unele dintre ele prezinta urme de rugina la exterior.
Dorim sa aflam starea lor tehnica, sa stim care mai pot fi reparate si ce valoare de vanzare au pe piata auto.
Exista firme de evaluatori auto care sa ne poata ajuta cu toate aceste servicii ? Care este tariful pentru serviciile de evaluare auto, unde se face evaluarea auto, care sunt pasii ?

R: Haintz Consulting SRL Bucuresti este o societate de evaluare cu statut de membru corporativ al Uniunii Nationale a Evaluatorilor din Romania si in cadrul colectivului societatii activeaza specialisti care pot efectua lucrarile solicitate.
Pentru constatarea defectiunilor si pentru elaborarea unui deviz de reparatii auto este recomandat ca sa discutati cu reprezenta fiecarei marci in parte.
Dupa obtinerea devizului de reparatii si a unui buletin constatator datele vor fi analizate de catre un expert tehnic auto din cadrul societatii cu calitatea de evaluator auto (expert evaluator autorizat de bunuri mobile cf. ANEVAR).
Evaluatorii auto vor stabili gradul de uzura si cea mai buna utilizare CMBU) a autoturismului evaluat iar in fuctie de acestea va fi calculat si tipul de valoare (valoare de piata, valoare de casare, valoare de recuperare).
Tarifele unor astfel de operatiuni pornesc de la suma de 400RON+TVA pentru fiecare autovehicul evaluat si pot creste in functie de complexitatea lucrarii si numarul de evaluatori auto implicati.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*