Diverse 2

Cat costa o scanare termica a unui apartament ?

Rate this post
Intrebare postata de un cititor: Cat costa o scanare termica in infrarosu a unui apartament de trei camere din Bucuresti?

scanare termica apartament pretR: Pentru inspectarea termotehnica a unui apartament cu ajutorul camerei de termoviziune se percepe un tarif de baza de aproximativ 0.7eur/mp.
Sunt captate imagini in spectrul infrarosu ale cladirii, atat de la exterior, cat de la interior, pentru fiecare fatada a imobilului.
Captarea termogramelor cu camera IR va fi efectuata de un inginer specialist.
Beneficiarul va primi un raport de inspectie termografica in forma printata de la inginerul termotehnician.
La momentul predarii termogramelor inginerul va oferi beneficiarului consultanta privind interpretarea imaginilor captate cu camera de termoviziune.
Calcule de randament termic sau adaptarea unor solutii pentru reabilitare nu sunt incluse in tariful enuntat anterior.

 

3 Comments

  • R.V.

    Buna ziua,ma numesc R.V. sunt din Voluntari si m-ar interesa o inspectie cu o camera cu termoviziune pentru un apartament de 170 mp. Am,de asemenea,si rugamintea sa-mi precizati inca odata pretul pentru,aproximativ, pentru asemenea suprafata.

  • Proprietar apartament

    Buna ziua.
    Am achizitionat recent un apartament intr-un bloc nou situat intr-un complex residential . Cum am pornit centrala am sesizat ca pierde presiune , ajungand pe 0. I-am chemat pe cei de la firma distribuitoare, deoarece e in garantie si au facut probe si verificari de unde a rezultat ca pierderile nu sunt din centrala ci , din instalatii.Din nefericire, nu se vede nicio scurgere de apa, iar solutia ar fi sa dam jos parchetul si gresia sa verificam.Asa cum va imaginati aceasta solutie nu este convenabila , mai ales ca parchetul este din lemn scump.Suntem mai multi in situatia asta in bloc si ne-am interesat ca ar exista o solutie mai putin invaziva de depistare a pierderilor prin detectarea cu camera de termoviziune sau alta metoda neinvaziva.Asa am ajuns la dvs.

    Ne puteti ajuta sa detectam pierderile? In ce conditii?Cat ar costa o asemenea verificare?

    Centralele sunt Wiessman 24 Kw si suntem 5-6 persoane in situatia asta. Am dori eventual si o verificare la evacuarea de gaze.

  • Laurentiu V

    Vad ca si aici se discuta despre detectarea pierderilor de caldura cu camera de termoviziune.
    Si eu am probleme cu o casa relativ nou construita. Este un P+1 cu caramida Wienerberger Porotherm si cu termoizolatie de 10cm.
    Am colturi reci si a inceput sa apara igrasia si mucegaiul
    O alta problema o reprezinta factura foarte mare la gaz, nici nu vreau sa imi amintesc sumele de anul trecut.
    As dori sa fac o scanare pentru a vedea pe unde pierdem caldura si ce ar trebui facut pentru remedierea problemelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*