Intrebari si Raspunsuri

Unde gasesc firme de audit energetic ?

Rate this post

Firme de audit si certificare energetica

I: Pentru un spatiu comercial detinut de firma noastra dorim in timp scurt eliberarea unui certificat de performanta energetica.
Pentru alt spatiu de birouri dorim efectuarea unui audit energetic pentru a gasi solutii noi in vederea reducerii cheltuielilor pentru incalzirea acestui imobil.
Suntem interesati si de implementarea unui sistem de recuperare de caldura, avand in vedere ca detinem un data center care are un consum energetic mare si implicit se degaja o cantitate mare de caldura.
Ne puteti recomanda o firma care sa aiba un colectiv de ingineri auditori energetici pentru cladiri si instalatii ?

R: Pentru realizarea serviciilor de auditare energetica si elaborare de certificate energetice va recomandam sa apelati la firma de evaluare Haintz Consulting din Bucuresti.
In cadrul colectivului activeaza ingineri termotehnisti, cu calitatea de auditori energetici gradul 1 pentru cladiri si instalatii, acreditati de catre MDRT.
Specialistii societatii sunt certificati si pentru efectuarea expertizelor tehnice pentru instalatii in constructii cat si pentru proiectare lor.
Echipa de audit energetic este condusa de prof. dr. ing. Ivan Gabriel, auditor energetic gradul1, specialist cu peste 30 de ani de experienta in termotehnica sistemelor de constructii.
Societatea elibereaza un certificat de performanta energetica in minim 5 zile lucratoare de la momentul inspectarii cladirii.
Lucrarile de audit energetic sunt elaborate in minim 30 de zile lucratoare de la dat inspectiei.
Tarifele pentru serviciile de auditare energetica se incadreaza in intervalul 1-5euro si pot varia in functie de complexitatea lucrarii.
Serviciile de auditare energetica sunt adresat in principal pentru firme dar sunt si cazuri in care se pot presta si catre persoane fizice.

 

 

One Comment

  • BogdanD

    Buna ziua,
    Firma la care detine are doua imobile pentru care avem nevoie de certificate de performanta energetica.
    Primul imobil este o hala de depozitare in zona portului Braila, o cladire veche, din caramida, construita inainte de cel de-al doilea razboi mondial.
    Cea de a doua cladire se afla pe centura Bucurestiului si este o hala moderna, cu pavilion administrativ la strada.
    Dorim sa stim cum putem obtine o oferta de pret pentru certificate energetice, pentru cele doua cladiri.
    Ne-ar interesa sa stim daca se vor face fotografii in infra-rosu, cu camere de termoviziune.
    Va multumesc.
    Bogdan D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*