Firme

Service autorizat Subaru Brasov

Rate this post

Service autorizat Subaru Brasov – Cel mai bun service pentru Subaru

 

In Romania este complicat sa detii o masina japoneza.
Piesele sunt scumpe si nu sunt pe stoc, unitatile service sunt rare in teritoriu iar mecanii nu au atat de multe masini pe care sa castige experienta.
De exemplu unii detinatori de Lexus prefera sa mearga in Austria pentru revizii si in cazuri mai complicate ei trimit masinile pe platforme pana acolo.
Subaru este un caza mai fericit pentru ca pe langa importatorul oficial din Bucuresti (Subaru Motor Tradindg – SMT) exista si in tara dealeri autorizati cu unitati service bune.
Avem: Auto Grand Service – Timisoara, Trakia SA – Sibiu, Auto Kino SRL – Brasov, Revo Cars SRL – Ramnicu Valcea, Tubman Co. SRL Cluj, Nippon Car Center – Constanta si inca unul in est, in Galati dar nu ii stiu denumirea.

Pentru probleme complicate si urgente trebuie mers la Bucuresti la Subaru Motor Tradindg – SMT. Din pacate importatorul are preturi mari si multi prefera sa gaseasca alte solutii.
Cea mai buna solutie pret/calitate o reprezinta Auto Kino, dealerul Subaru din Brasov.
Preturile sunt convenabile, au o echipa de service destul de flexibila si rezolva cam toate problemele in timp util.
Showroom-ul este situat pe Calea Bucuresti, vizavi de Selgros Brasov.
Cei care vin din Bucuresti trebuie sa paraseasca la a 3-a iesire cel de-al doilea sens giratoriu din Brasov (dinspre Bucuresti). La doua sute de metri pe dreapta vor vedea cladirea reprezentantei Subaru.
Unitatea dispune de un teren de aproximativ 2500mp si de cladiri construite pe 1000mp.
Brasovenii au showroom, atelier mecanic, service de electrice, vopsitorie si tinichigerie.
Echipa de service este compusa din 20 de mecanici eficienti dar cam scumpi la vorba. Spre deosebire de bucuresteni, brasovenii tac si fac, fara a face parada de cunostintele lor.
Cei care ii viziteaza vor descoperi unul dintre putinele service-uri in care defectiunile se remediaza cu costuri mici, fara a fi nevoie sa se inlocuieasca jumatate de masina.
Tinichigeria si vopsitoria sunt foarte bune iar preturile pot fi usor negociate.
Trebuie remarcat faptul ca in parcarea lor sunt tot timpul gazduite masini diverse din gama superioara (BMW 7, Jeep Grand Cherokee, Mercedes ML, Audi A6).
Multi posesori de masini scumpe prefera serviciile oferite de vopsitoria Autokino datorita pretului avantajos dar si a vopsitorilor si tinichigiilor buni.

Pro

Preturi foarte bune,
Cauta sa remedieze problema cu costuri minime pentru client.
Programare rapida in service.

 

Contra

Cei 140km distanta fata de Bucuresti

Concluzii

Deplasarea la ei merita toti banii.
Nota 9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*