Diverse

Restaurantul Ciflica din Ruse – Feriti-va de el

Rate this post
Binedispusi, cu pofta mare de mancare dupa o zi de plimbare am intrat in restaurantul Ciflika, o carciuma laudata de tot romanul care a vizitat maretul oras Ruse.
Restaurantul este situat in zona centrului vechi, aproape de Dunare.
Din prima ne-am lovit de harta proasta de pe internet care nu ne-a dus bine, pe urma am intampinat problema locului de parcare pe care l-am gasit cu greu.
Am intrat in bodega si am fost izbiti de un miros rau de mancare dar am pus totul pe seama diferentei dintre bucataria romaneasca si cea bulgareasca.
Chelnerii bulgari ne priveau ca pe niste nesemnificativi cu toate ca eram mai bine imbracati decat tot restaurantul la un loc.
Intr-un sfarsit, o chelnerita s-a uitat la noi doar pentru ca am vrut sa ne asezam la o masa, doar ca sa ne spuna ca ne trebuie rezervare.
Mai mult de jumatate din local era gol dar ea ne cere noua, romanilor rezervare.
Pana la urma ne-a gasit o masa incomoda, mica, in drumul oamenilor dar am plecat injurand cu spor in limba noastra materna.

Restaurantul Ciflika este o spelunca ordinara iar romanii care se duc acolo se pacalesc.
Chelneri nesimtiti, miros urat, locuri de parcare greu de gasit, toate fac un tablou placut pentru cel care merge sa manance linistit.

3 Comments

  • Geo

    Au si bulgarii uscaturile lor.
    Nu trebuie sa ai mari pretentii de la niste oameni care au stat 50 de ani sub comunism.
    Comunismul distruge oamenii si ii transforma in mitocani.

  • Eu

    “Chelneri nesimtiti, miros urat, locuri de parcare greu de gasit” asta se mai gaseste si in Romania, hai sa nu vorbim unii de altii urat…pana la urma toti suntem oameni. “Nu trebuie sa ai mari pretentii de la niste oameni care au stat 50 de ani sub comunism.
    Comunismul distruge oamenii si ii transforma in mitocani.” MITOCAN ESTI TU! Pana la urma Bulgaria are istorie. Ce istorie are ROMANIA???

  • CONtrax

    Eu, spre deosebire de tine, am avut experiente placute de fiecare data cand am calcat pragul acestui restaurant. De fiecare data mancarea a fost multa, gustoasa si la timp. Bautura este destul de scumpa dar nu atinge pragul romanesc. Despre ospatari, numai cuvinte de lauda, toti (cu care am interactionat) inteleg romaneste si sunt foarte atenti la mese. Mentionez faptul ca am fost la acest restaurant de mai mult de 8 ori si nu mi-a lasat impresia de spelunca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*