Auto

Forumul SUV din Romania se intoarce

Rate this post
Forumsuv.ro este o platforma care ofera servicii de socializare on-line posesorilor si fanilor auto, in special ai masinilor de tip SUV.
Forumul si-a inceput activitatea in anul 2014 folosind platforma Vbulletin licentiata de firma din spatele comunitatii.
Pe parcursul celor 3 ani de activitate paginile forumului au fost citite de peste 270.000 de vizitatori unici dintre care aproximat 150 si-au facut cont si au postat.
In ultimele luni, datorita problemelor aparute la aplicatia Vbulletin, comunitatea a fost portata pe sistemul myBB.
Echipa tehnica forumsuv.ro a reusit sa rezolve probleme aparute cu veche aplicatie si a efecutat portarea fara pierderea continutului initial, a datelor sau a fisierelor de logare.

Forum SUV 4×4 Romania este locul in care posesorii de SUV pot obtine informatii tehnice legate de autovehiculele din dotare sau despre cele care urmeaza a fi cumparate.
Site-ul ofera informatii legate de cuplurile de strangere pentru prezoane si chiulase. Informatiile legate de cuplurile nominale sunt culese de catre editorii paginii si verificate cu documentatia tehnica a autoturismului.

Pagina Italo preia o parte din continutul sau de pe forumul dedicat masinilor SUV. Preluarea datelor este facuta cu acordul editorilor.
Succesc in continuare Forumsuv.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*