Hoteluri

Nunta la restaurantul CFR Peronul Zero, langa Gara de Nord

Rate this post
Nunta la restaurantul CFR Peronul Zero, langa Gara de Nord

Despre restaurantul CFR Peronul Zero din cladirea Ministerului Transportului am mai scris pe blog insa de data aceasta vreau sa evidentiez un lucru foarte bun ce tine de pozitionarea acestui restaurant.
Niste cunostinte au fost puse in dilema de a alege un restaurant in Bucuresti in apropierea Garii de Nord deoarece majoritatea invitatilor veneau din provincie.
Anul 2012 nu a fost tocmai un an nemaipomenit de puternic pentru domeniul de activitatea al mirelui, asa ca varianta cazarii pentru 200 de persoane a picat.
Cel mai comod a fost sa fie cat mai aproape de Gara de Nord pentru ca invitatii sa vina direct, sa se schimbe in tinuta de nunta si dimineata sa plece din nou la gara.
Dintre restaurantele situate in Bucuresti, in zona Garii, restaurantul Peronul Zero a fost ales castigator in primul rand datorita localizarii dar si a serviciilor oferite in raport cu preturile practicate.
Managerul restaurantului, domnul Cristian Apostu, a gasit cel mai bun raport calitate/pret al meniurilor oferite.
Invitatii au fost incatati de specialitatile oferite de maestrii bucatari ai restaurantului si s-au simtit foarte bine pana la plecare.
Majoritatea celor din provincie au plecat cu putin timp inainte de plecare trenului din gara, timpul frumos permitandu-le sa faca o mica plimbare prin parcul din fata Ministerului Transporturilor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*