Intrebari si Raspunsuri

Un evaluator de bunuri mobile poate evalua o linie de productie ?

5/5 - (6 votes)
I: Un evaluator de bunuri mobile ANEVAR poate efectua un raport de evaluare pentru o linie complexa de productie in scopul constituirii acesteia drept garantie bancara ?

R: Evaluatorii de bunuri mobile pot evalua toate tipurile de bunuri mobile atat timp cat au experienta relevanta in domeniu.
Este gresit ca un evaluator cu experienta doar in evaluarea bunurilor mobile simple (mobilier , autoturisme uzuale, birotica) sa realizeze un raport de evaluare pentru o linie de productie care poate fi asimilata unei afaceri.

Pentru evaluarea acestui activ este necesar sa apelati la o firma de evaluare agreeata ANEVAR care dispune de un colectiv calificat pe mai multe domenii de evaluare si eventual de ingineri specialisti.
In cazul prezentat mai sus este recomandat ca metodele de evaluare bazate pe randament sa fie calculate de un expert evaluator de intreprinderi.
Acesta va sintetiza informatiile primite de la expertul evaluator de bunuri mobile, de la expertul tehnic, personalul de exploatare si informatiile economice relevante puse la dispozitie de departamentul de contabilitate al firmei care comanda evaluarea.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*