Diverse

Unde mananci in Orastie ? Unde te cazezi ?

Rate this post
Cand mergi spre vest, pe DN1, treci inevitabil si prin orasul Orastie.
Dupa cateva sute de kilometri pe drumurile patriei oboseala isi spune cuvantul si esti nevoit sa iti cauti un loc unde sa te cazezi si unde sa mananci.
Un hotel ar fi Dacor insa cei pretentiosi s-ar putea sa nu fie multumiti de el.
O varianta ar fi ca sa faci dreapta de pe DN1 pe Dj705 inspre Geoagiu-Bai si sa alegi un hotel de acolo. Din pacate varianta Geoagiu pica in sezonul rece, atunci cand singurul Hotel deschis este Germisara iar acolo nu va recomand sa mergeti.
Pentru cazare mai exista si varianta Arsenal Park dar deocamdata nu am intrat la ei. Este posibil sa fie bine avand in vedere ca timisorenii de la Bega au investit 40 milioane de euro in parcul arsenalului din Orastie.

O alta varianta de cazare ar fi motelul “Las Vegas” de la intrarea in Orastie dinspre Sibiu. Localul nu este pretentios insa are avantajul ca are flux mare de clienti.
Restaurantul de la parterul hotelului mancarea buna, intotdeauna proaspata iar personalul este amabil.
De cateva ori am prins si formatia in actiune. Nu suntem fani ai melodiilor populare dar cei de la hotelul “Las Vegas” ne-au binedispus.

Se mananca bine si la Pizzeria Rusticiana din Orastie. Restaurantul este situat in zona centrala a orasului, pe strada principala (Drumul national) si are specific italian.
Am incercat mai multe variante de mancaruri si toate au fost bune. Pretul este putin mai mare decat la Las Vegas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*