Diverse

Cum ajungi la Metro Real Pallady Policolor ?

Rate this post
Cum sau mai bine zis cu ce se ajunge la Metro si Real Pallady Policolor ?

Intai de toate trebuie stiut unde se afla cele doua firme.
Sunt localizate in zona de est a Bucurestiului, in sectorul 3, pe bulevardul Theodor Pallady la iesirea spre autostrada Soarelui (A2).

Cei care vin cu autoturismul din zona centrala a Bucurestiului trebuie sa ajunga la intersectia Dristor si apoi sa mearga tot inainte pe bulevardul Camil Ressu, bulevard ce isi schimba numele in Th. Pallady de la piata Salajan (intersectia cu bd. Nicolae Grigorescu.
Partea mai putin placuta este ca nu au posibilitatea sa vireze la stanga in dreptul parcarii Metro Pallady si trebuie sa mearga pana la primul sens giratoriu de la iesirea spre localitatea Catelu.

Pentru cei ce doresc sa vina cu tramvai exista 3 linii. Liniile 19, 27, 40 trec pe bd. Th. Pallady si au punct de intoarcere depoul Titan.

Autobuzele disponibile spre Metro-Real Pallady sunt doar din zona Pantelimon – Cora, Granitul, linia 246 pe ruta Soseaua Garii Catelu, Drumul Intre Tarlale, Giratoriu Catelu, Th. Pallady-Metro.
Pentru locuitorii din Glina este disponibila linia RATB 446.

Cel mai rapid mijloc de transport ramane metroul. Complexul comercial este situat la mijlocul distantei dintre statiile Metrorex Nicolae Teclu si Anghel Saligny.
Totusi distanta de 500m pana la statiile de metrou este destul de greu de parcurs cu sacosele pline.

Este posibil ca in perioada urmatoare, dupa finalizarea constructiilor de pe platforma comercial Metro-Real-Pallady, sa se introduca si curse speciale pentru clienti.

One Comment

  • Marius

    Multumesc pentru informatie.
    Cam greu de ajuns la ei dar mai greu este de ajuns pe Drum intre Tarlale.
    Eram cu masina si trebuia sa ajung acolo si am gresit de doua ori.
    Trebuie intrat la stanga pe la al doilea sens giratoriu de pe directia Bucuresti-A2.
    Cei care vin din comuna Catelu trebuie sa faca dreapta pe autostrada si la al doilea sens stanga, nu inainte la primul sens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*