Produse

Ai probleme cu Blackberry 9000 ? Nu esti singurul

Rate this post
Cum a inceput distractia ?
La indemnul unor amici am hotarat sa dau banii pe Blackberry 9000 Bold. A fost primul telefon de la RIM si cred ca va fi si ultimul.
Prima data am remarcat faptul ca este greu sa configurezi mail-ul iar datele tale sunt stocate la ei in server.
Distractia a inceput cand respectivul telefon nu a mai functionat ca si telefon.
Pe display nu afisa nimic suspect, toate bune, eu puteam sa sun dar nimeni nu ma putea apela.
Ca sa pot fi sunat trebuia sa il restartez prin scoaterea bateriei.
Asa ca imi facusem un obicei ca in fiecare dimineata, inainte de a incepe lucrul sa desfac telefonul si sa il resetez.
Cand ai de lucru asta este ultimul ritual de care ai chef, totusi ce nu face omul cand e vorba de a fi contactat telefonic.
In timp problemele au inceput sa se diversifice.
Apelam dar nu eram auzit de interlocutor sau eram apelat si nu auzeam nimic in telefon.
Am remarcat si probleme de semnal. In supermarketuri (de exemplu Hornbach) telefonul pierde semnalul. Ca sa isi revina trebuie inchis si deschis.

Concluzii:
Mail bunicel, telefon prost tare.

Pro:
Mail ok.
Navigare cu bila, destul de rapida.

Contra:
Baterie slabuta
Carcasa proasta tare, se deschide fara sa vrei.
Telefonul este dezechilibrat, spatele e gol si centrul de greutate este mult in fata, nu il tii bine in mana
Castile sunt proaste. Gumele de etansare etanseaza prea bine, se aude ca in submarin.
Semnal prost. Blackberry este recunoscut pentru asta.
Probleme de soft.

16 Comments

  • Marian G.

    Confirm problemele cu neprimirea apelurilor.
    Noi in firma am fost norocosi, operatorul de telefonie (nu dau numele pe motiv de reclama) a schimbat gratis terminalele.
    Ar fi fost urat sa se auda ca o firma mare a renuntat la BlackBerry.
    Telefonul meu personal este HTC HD2 si ma impac foarte bine cu el.
    Am libertatea sa instalez o gramada de softuri, am un sistem de operare liber (nu credeam ca voi spune vreodata asta despre un Windows), am display enorm, mail-ul e foarte bun, sunt multumit.
    Singurul minus, la volan, este lipsa tastelor.

  • Paul B

    Am si eu probleme un 9000 bold si anume, la 2-3 zile trebuie sa-l opresc sa scot bateria pentru ca nu mai pot trimite SMS-uri. O singura data am patit si eu sa fiu sunat si sa nu aud aud nimc, problema rezolvata doar prin oprire si scoaterea bateriei.
    Am mi-au aparut si cateva probleme pe display si cred ca se rezolva doar prin inlocuirea acestuia.
    In rest e ok.

  • moga cristian

    Primul si cu siguranta ultimul blackberry pt.mine. Nu am cuvinte sa descriu ce prost e tel.cate probleme am avut si am si in prezent. cum imi vine iphone4 il calc in picioare.

  • georgiana

    Am o problema cu blackberry 9000..am ramas zilele trecute fara baterie..fiind plecata din tara si incarcatorul uitandul acasa…odata ajunsa acasa am vrut sa incarc telefonul si surpriza nimic!! nici macar liminita aceea rosie nu se aprindea( cum facea de obicei cand era la incarcat) nu sunt in tara si pe aici pe unde am fost nu prea am inteles mai nimic!! ajutorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!

  • mihai

    am si eu o problema cu un blackberry 9000bold nu mai avea semnal si mi sa inchis si de atunci nu mi se mai aprinde nici cand il bag la incarcat nu mi se aprinde luminita rosie nimic

  • incredibil

    Vad ca multi nu sunteti multumiti de BB si nu cred ca cunoasteti acest terminal ..intradevar BB este un smartphone de ultima generatie dar va garantez ca problemele aparute sunt si din vina dvs ..Nokia v-a obisnuit sa dati in telefoane ..iar BB cere timp ..pana acuma cred ca am avut peste 10 tipuri de BB ..si de toate am fost foarte multumit ..am invatat sa le scriu sa le repar sa le decodez sa le schimb tara de origine sa le modez softul si sa testez applicatiile pt ele ..pot sa zic ca materialul folosit este mult mai bun decat la un iphone 4 nu este asa de sensibil la zgarieturi ..iar pt cei care stiu un soft nou rezolva orice problema aparuta in timp..deasemenea applicatiile mai noi din 2010 permit utilizatorului sa verifice starea telefonului starea retelei …
    cred ca cel mai mare defect al terminalului BB este tastatura minuscula la unele modele si touch screnul extrem de sensibil ..ma refer acum la scockuri mechanice ..
    Acum partea care imi inspira incerede este ..Reteaua proprie …Nuputinta de a fii localizat de releul operatorului in aria de acoperire neputinta de a fii simulat sau ascultat convorbirea unei conversatii.stabilitatea mare de trafic de date ..”email navigare” ..Camera minim 3.2 mp ok din paretea mea ..pot zice ca da clasa unui iphone 3gs ..culori vii luminozitate mare poze clare stabilizate ….Semnal Stabil fara oscilatii mari nivel de radiatie mica …
    Electronic fabricate foarte bine ..mult mai bine de cat orice probucator de tlefonie mobila ..ei acopera toata placa cu o cuva nu exista componente vizibile ..
    Technologia piesele utilizate nu le gasesti in alte telefoane mobile ..numai in BB

    Iubesc aceste telefoane pt ca am crescut cu ele stiu de ce sunt capabile ..

  • bogdan

    nu trebuie sa generalizezi. am un BB 9000 , luat la SH (inainte si eu eram fidel Nokia), sunt foarte multumit de el! sunt fan, am renuntat la nokia. la inceput am avut ceva probleme cu semnalul, insa s-au rezolvat (cred ca trebuie sa mentii soft-ul up-to-date, folosind BB Desktop Software – asta am facut si nu am avut probleme).

  • Marusha

    @ incredibil : Da`mi te rog frumos un id de al tau. As dori mai multe detalii despre blackberry. Si mie imi face figuri dar am Curve 8520.

  • ionut

    buna ziua,am un bb9000 bold care nu se mai aprinde.cand bag bateria in el nu se aprinde ecranul,iar beculetul rosu palpaie de cateva ori.nici calculatorul nu il recunoaste

  • luci

    nu imi mai merg toate tastele la el si nu stiu ce sa fac , poate imi dati si mie o solutie, trebuie cumva sa intru in soft?vb la el ma joc la el dar nu mai asculta toate tastele, o fii oare intrerupta placa de baza?

  • Marius

    Eu am renuntat la Blackberry dupa ce am avut multe probleme neplacute cu Blackberry Bold 9000 si Blackberry Bold 9900.
    Tehnologia lor a mers pe alt drum si a gresit.

  • alex

    Salut si eu o problema cu un blackberry 9000 bold. La inceput telefonul a mers foarte bine nu am avut nici o problema pana acum cateva saptamani cand dimineata l`am scos de la incarcat si cand am iesit de la scoala surpriza telefonul era descarcat cand l`am tinut in mana era incins tare si acasa cand l`am bagat la incarcat nu incarca nimic l`am lasat sa se raceasca si l`am pus la incarcat. A mers a 2 zii tot la fel se incingea si se descarca bateria extrem de rapid. AJUTATI`MA VA ROG FRUMOS!!!!!!!

  • Raul

    Salut! Am si eu BB Bold 9000 si am probleme cu el. Nu ma pot conecta la wireless`ul din casa, inainte imi mergea dar in timp ce imi faceam un upgrade mi-a dat o eroare si deatunci nu mai merge. 😐

  • gabriela

    Buna,

    Pentru cei care au ramas fara baterie, si acum nu li se mai incarca elefonul, incercati cu un incarcator original bb… am patit o si eu cu bb 8900 🙂

  • Liviu

    si eu am un blackberry bold 9000 si iti zic sincer ca nu am nici o problema cu el doar una singura ca mi sa stricat butonu de dat mai incet volumul dar nu prea e o problema asa mare doar ca tre sa apas ca naiba dar pot sa il duc la reparat (lenea :)) ) eu unu sunt foarte multumit de el

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*