Constructii

Pret termoviziune Bucuresti

Rate this post
I: Care sunt tarifele pentru termoviziune cladiri ?
Ce trebuie sa faca proprietarul unei cladiri inainte de sosirea echipei de ingineri ?
Cat costa scanarea termica a unui apartament de doua camere, in bloc de locuinte, in zona centrala a Bucurestiului ?
Cat dureaza scanarea termica cu infrarosu a unui apartament de doua camere situat la etajul 3, in tr-un bloc cu 10 etaje ?

R: Tarifele pentru operatiunea de scanare termica cu ajutorul camerei cu infrarosu sunt proportionale cu suprafetele ce vor fi scanate, complexitatea lucrarii de termoviziune, accesul la proprietate si accesul la zonele cu probleme, mediul in care se va efectua scanarea termica.
Este obligatoriu ca sa fie cunoscut mediul in care se va efectua scanarea termografice, unele medii nefiind potrivite pentru folosirea camerelor de termoviziune.
Este recomandat ca sa inainte de realizarea inspectiei termografice sa fie transmise catre termotehnicieni detalii ale cladirii sau echipamentului ce urmeaza a fi inspectat.
In urma consultarii acestor informatii, echipa de termografie va recomanda proprietarului sau administratorului cladirii sa modifice unii parametri de functionare a instalatiilor pentru a obtine date mai relevante, in urma masurarii termice in infrarosu.

Pentru scanarea termica a unui apartament de doua camere situat in zona centrala a Bucurestiului tariful porneste de la 40euro+TVA si poate varia in functie de complexitatea lucrarii.
Pentru estimarea cat mai exacta a pretului serviciilor de termografie este recomandat sa fie transmise relevee ale imobilului si un plan de incadrare.

In cazul unui apartament cu doua camere inspectia termica poate dura 120 de minute, daca nu exista probleme sau situatii deosebite.
Scanarea unor elemente comune ale imobilului sau a unor tronsoane de instalatii poate mari timpul acordat inspectiei termografice a imobilului.

 

2 Comments

  • Viorel

    Buna ziua
    M-ar interesa o scanare de fatada a unui apartament de 2 camere in Bucuresti, sect. 4. Mai precis ma intereseaza daca se pierde caldura pe la tocurile ferestrelor.
    Astept si un pret daca se poate.
    Multumesc

    • Administratorul

      Buna ziua,

      Cel mai indicat ar fi sa sunati la cei de la Haintz Consulting.
      Ei va pot da detalii legate de termene de executie si preturi. Pe blogul italo gasiti prezentari si date tehnice trimise de firme.
      Contactati-i direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*