Constructii

Excavatorul Volvo EW60E

Rate this post
Noul excavator pe roti EW60E creat de Volvo Construction Equipment ofera o performanta de exceptie si asigura o operare confortabila in cadrul unei game intregi de aplicatii solicitante.

 

Excavatorul pe roti Volvo EW60E este un utilaj versatil si puternic care poate fi adaptat oricarei sarcini de lucru. Adecvat pentru folosirea intr-o varietate larga de aplicatii, acest utilaj ofera o tractiune, o forta de pivotare si o capacitate de ridicare de exceptie, pentru rezultate maxime.

 

 

Echipat cu motor Volvo Stage IIIB / Tier 4 final puternic si flux hidraulic reglabil, utilajul EW60E este echipat cu un mecanism de transmisie bine echilibrat pentru asigurarea unei performante optime in timpul lucrului pe santier sau in timpul deplasarii. Catargul fix optional si catargul telescopic confera o performanta de exceptie in cadrul unei game intregi de operatiuni, de la cele efectuate pe santiere restranse la cele efectuate in spatii de constructii majore.

 

 

Pentru un nivel sporit de controlabilitate, productivitate si o experienta confortabila in operare, utilajul EW60E este echipat cu elemente de comanda sensibile care ii confera fluiditate in miscare pentru un nivel superior de confort al operatorului.

 

 

Utilajul EW60E este echipat cu mai multe caracteristici combinate pentru a spori disponibilitatea utilajului si a reduce timpul de nefunctionare. Accesul de la nivelul solului in scopul efectuarii operatiunilor de mentenanta si punctele de ungere amplasate in mod convenabil reduc timpul de mentenanta si costurile de intretinere.

 

 

Pentru o versatilitate de exceptie, excavatorul EW60E poate fi echipat cu o gama larga de atasamente durabile care sunt adecvate pentru orice aplicatii, inclusiv cele din domeniul utilitatilor, constructiilor, agriculturii, amenajarii peisagisice si silviculturii. Adaugarea unui cuplor rapid de tip mecanic sau hidraulic permite schimbarea rapida si eficienta a atasamentelor. Este disponibila o gama completa de cupe, de la cupele universale rigidizate la cele pentru saparea santurilor, permitandu-i utilajului sa lucreze intr-o gama larga de aplicatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*