Firme

Macarale Palfinger in Romania

Rate this post

Despre Palfinger

PALFINGER este unul dintre cei mai renumiti producatori de macarale hidraulice la nivel global, situandu-se in topul producatorilor  mondiali pe anumite game de produse.
Firma a fost infiintata in anul 1932 in localitatea Scharding din Austria, in prezent avand puncte de lucru in Franta, Italia, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Brazilia, Statele Unite, Vietnam, Olanda, China, Singapora, Canada.

Afacerea pornita de Richard Palfinger a inceput cu atelierul de reperatii pentru echipamente si utilaje agricole.
Prima macara a fost construita in anul 1959 sub comanda lui Hubert Palfinger, inginer specializat in masini si echipamente de ridicare hidraulice.
In anul 1976 este patentat un model de brat hidraulic pliabil.

 

Palfinger Romania
Macara Hidraulica Palfinger

Cine distribuie Palfinger in Romania ?

SC TERRA PALFINGER SRL , parte a grupului TERRA ROMANIA este distribuitor unic al produselor PALFINGER CRANES in Romania, respectiv  :

  • PALFINGER –  macarale montate pe autosasiuri destinate aplicatiilor in constructii
  • PALIFT – sisteme de manipulare a containerelor
  • EPSILON PALFINGER – macarale montate pe autosasiuri destinate domeniului reciclarii precum si domeniului forestier
  • NACELE AUTO-PURTATE
  • PALFINGER PLATFORMS ITALY
  • SANY PALFINGER  – automacarale telescopice

 

TERRA PALFINGER s-a infiintat in Romania in anul 2001, in cadrul grupului de firme TERRA, devenind leader de piata si  impunandu-se in forta prin abordarea profesionista fata de cerintele clientilor,  prin furnizarea de solutii integrate marca PALFINGER (produse, servicii de proiectare si montaj, service si intretinere), si totodata prin parteneriatele stabilite cu distribuitorii celor mai renumite marci de autosasiuri care activeaza in Romania.

In prezent TERRA PALFINGER are clienti in toata tara,  beneficiaza de dotari logistice complexe, avand toate autorizarile impuse de legislatie pentru echipamentele de ridicat ( ISCIR, RAR),  si dispunand  de o echipa profesionista atat pe domeniul vanzarilor cat si pe domeniul tehnic (ingineri proiectanti, ingineri de service si tehnicieni).

 

TERRA PALFINGER este reprezentata in teritoriu prin cele patru sedii aflate la Bucuresti, Turda, Brasov si Timisoara,  cat si prin tehnicienii de service aflati in Sibiu si Bacau,  avand permanent disponibilitatea de a veni in intampinarea clientilor sai aflati in orice localitate din tara.

Macara hidraulica Palfinger
Macara Palfinger montata pe sasiu Unimog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*