Auto

Cel mai bun ulei pentru Honda Accord 2.0i

Rate this post

Honda Accord VII 7 (CU) 2.0i – Ulei de motor

Multi dintre posesorii de autoturisme incearca sa mentina motoarele in stare cat mai buna.
Pe langa combustibil de calitate este necesar sa folosim un ulei foarte bun.
Uleiurile uzuale de pe piata au un numitor comun – pretul cat mai mic si provenienta dubioasa.

Cele mai multe dintre uleiurile comercializate in Romania provin din estul Europei sau din Turcia. Atunci cand un bidon de 5litri de ulei are un pret mai mic de 200 de lei ar trebui sa ne punem niste semne de intrebare.
Respectivul ulei este cu siguranta obtinut din petrol, nu este sintetic in totalitate si nici nu poate fi “long-life”.

Honda Accord este un autoturism japonez fiabil si confortabil dotat cu motoare performante ce dezvolta cupluri si puteri ridicate (Vtec – sisteme de reglare variabila a valvelor chiulasei)
Pentru a pastra aceste caracteristici este necesar sa folosim un ulei cat mai bun si sa il schimbam la un rulaj de maxim 10.000km sau un an.
Respectand aceste intervale de folosire ne asiguram ca uleiul nu si-a pierdut proprietatile de lubrifiere si are capacitatea de a proteja suprafetele pieselor aflate in miscare.

 

Cel mai bun ulei pentru motoare Honda – benzina

Royal Purple HPS este unul dintre cele mai performante uleiuri produse pentru motorele pe benzina.
Acest ulei de motor este 100% sintetic – esteric. Este obtinut prin esterizarea unor substante chimice cum ar fi glicerinele.
Uleiurile Royal Purple din gama superioara contin aditivi pe baza de zinc si fosfor. Cantitatea marita de aditivi pe baza de zinc asigura o protectie superioara suprafetelor supuse fortelor de frecare.

Pentru motorizarile Honda pe benzina este recomandata folosirea gamei High Performance Street Motor Oil de la Royal Purple.
Folosirea acestui ulei asigura protectia motorului si la regimuri de folosire solicitante, indifrente de sezon.
De la prima folosire se va remarca reducerea zgomotului de functionare al motorului datorita lubrifierii imbunatatite.
Uleiul pe baza esterica are in componenta aditivi cu rol de detergent. Acestia inlatura straturile superficiale de depuneri provocata de folosirea unor uleiuri de calitate inferioara sau incompatibile.
Curatarea straturilor de oxizi si saruri de pe circuitul de racire este importanta pentru imbunatatirea performantelor motoarelor Honda.
Primul schimb de ulei Royal Purple va elimina o mare parte din particulele acumulate in timp in baia de ulei si circuitul de ungere.

Pentru detalii tehnice referitoare la uleiuri esterice si intretinerea motoarelor japoneze Honda puteti contacta importatorul oficial – Penteker Tech Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*