Auto

Solutie inaltare VW Transporter T5 – Arcuri inaltare

Rate this post

Arcuri inaltare Volkswagen Transporter T5, Caravelle
Lift kit VW Transporter, Arcuri heavy duty Volkswagen

Arcuri standard Volkwagen Transporter T5 4motion

kit-inaltare-vw-transporter-640Utilizatorii autoutilitarelor si microbuzelor s-au confruntat de multe ori cu problema micsorarii garzii la sol a autovehiculelor atunci cand sunt incarcate.
Reducerea garzii la sol are ca efect benefic reducerea momentului de rasturnare al caroseriei dar acest efect nu este relevant in cazul acestui tip de autovehicule, ele nefiind destinate rularii la viteze mari.
Un VW Transporter lasat poate lovi denivelarile caii de rulare sau cele de pe teren, atunci cand este folosit la deplasari “off-road”.
Variantele dotate cu sisteme de tractiune integrala pot fi echipate cu arcuri heavy-duty dar nici acestea nu sunt destinate incarcarii suplimentare sau deplasarilor pe teren accidentat.

O varianta nepotrivita de inaltare o reprezinta folosirea flanselor inaltatoare. Pastrarea ansamblului arc-amortizor initial pe o caroserie ridicata este nerecomandata. Momentul de rasturnare al caroseriei inaltate este mai mare decat cel al caroseriei standard.
Kit-ul de suspensie standard nu va putea amortiza asigura o tinuta corespunzatoare la drum pentru noua configuratie.

Pentru orice ridicare a caroseriei prin modificarea garzii la sol este necesara folosirea unui kit arc-amortizor special proiectat pentru alti parametri dinamici si statici.

Arcuri HD inaltare VW Transporter T5 – Lift Kit Penteker

arcuri-inaltare-vw-transporter t5, caravelleFirma germana Penteker, prin importatorul oficial in Romania, pune la dispozitie lift-kit-uri pentru autoutilitare si minibuse VW Transporter T5, VW Caravelle.
Arcurile si amortizoarele produse de cunoscuta firma australiana sunt special concepute pentru a suporta incarcaturi suplimentare si pentru a mari garda la sol a utilitarelor si a autoturismelor VW.
Penteker, cel mai mare producator australian de suspensii, ofera arcuri de inaltare si pentru utilitarele si autoturismele Mercedes Benz Vito si Viano.

Alte elemente de suspensie VW Transporter

 

 

Arcurile si amortizoarele Heavy Duty sunt destinate autovehiculelor cu tractiune pe o punte sau echipate cu sisteme de tractiune integrala.
Arcurile de inaltare hd au o garantie de minim 18 luni si 40.000km in cazul autovehiculelor VW sau Mercedes detinute de societati.
Pentru acest tip de autovehicule sunt disponibile si kit-uri de bucse heavy duty, fabricate din poliuretan.
Bucsele Penteker sunt o solutie excelenta pentru cei care doresc reglarea unghiurilor geometriei directiei.

 

 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*