Auto,  evaluari

Evaluare autoturisme avariate in vederea vanzarii

Rate this post

Evaluare autoturisme avariate, in vederea vanzarii

Evaluare pentru vanzare a mijloacelor fixe de tipul autoturismelor avariate.

 

Firma de evaluare Haintz Consulting SRL Bucuresti, prin echipa de evaluatori de bunuri mobile, realizeaza evaluari auto pentru autovehicule si autoturisme avariate, in scopul vanzarii.

Evaluare auto Subaru Forester
Evaluare auto Subaru Forester SG – avarii zona stanga-fata, autoturism rasturnat

Rezultatul activitatii de evaluare este sintetizat in raportul de evaluare al autoturismului din care pot fi extrase date de identificarea ale bunului, fotografii relevante, starea tehnica a bunului mobil, devize de calcul pentru valorile de inlocuire ale subansamblelor avariate si valorile calculate.

Evaluare auto Mitsubishi Outback
Evaluare auto Mishubishi Outback – avarii zona dreapta-fata

In functie de scopul misiunii de evaluare pot fi calculate urmatoarele tipuri de valori: valoarea de piata a autoturismului, valoarea de casare a autoturismului / a epavei, valoarea de recuperare a autoturismului, valoarea de pornire a licitatiei pentru autoturisme.
Valorile calculate in cadrul raportului de evaluare pot fi folosite in contabilitate pentru a stabili valoarea de vanzare in cazul autoturismelor neamortizate integral.

Evaluare auto Audi Q7
Evaluare auto Audi Q7 – avarii zona dreapta-spate

Pentru vanzarea mijloacelor fixe de tipul autoturismelor amortizate integral este necesara anexarea unui raport de evaluare din care sa reiasa valoarea de piata a bunului si descrierea starii tehnice a acestuia.

Tarife evaluari auto

Tarifele de evaluare pornesc de la suma de 400Lei si nu includ costul operatiunilor din atelerierele service autorizate.
Pentru evaluarea autoturismelor avariate pot fi necesare operatiuni de montare/remontare.
Acestea se vor executa in atelierele autorizate de producator. In urma inspectarii in atelierele service vor fi puse la dispozitia evaluatorilor devizele semnate si stampilate de unitate.

Acte necesare pentru evaluare autoturismelor avariate

Pentru evaluare mijloacelor fixe de tipul autoturismelor avariate, in scopul vanzarii catre terti sunt necesare copii conform cu originalul ale urmatoarelor documente:

  • Documente de provenienta ale autoturismului, factura, contract vanzare-cumparare
  • Carte de identitate a vehiculului
  • Certificat de imatriculare a autovehicului
  • Carnet de intretinere in unitati serivice
  • Deviz tehnic emis de o unitate service autorizata (daca exista)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*